Instagram stranica 'I ja sam sportaš' povodom Svjetskog dana sporta izbacila je svoju prvu kolekciju majica

Vidi originalni članak

U kratkom vremenu oduševila je brojne vrhunske sportaše poput MMA borca Filipa Pejića, karatista Ivana i Anđela Kvesić, brončanih taekwondoašica Doris Pole i Kristine Tomić s netom završenog Svjetskog prvenstva, hrvatskog ženskog četverca u veslanju među kojima su sestre Ivana i Josipa Jurković, Marcela Milošević i Bruna Milinović, košarkaškog reprezentativca Filipa Krušlina, najboljeg hrvatskog stolnotenisača Tomislava Pucara i mnoge druge koji su kroz sportske izazove krenuli u #ijasamsportaš majicama. Što i ne čudi jer majice osim zanimljivih poruka odlično pristaju uz sportski stil kao i streetstyle.

Tri različita dizajna s jednostavnim, ali efektnim vizualima u prvi plan stavljaju poruku. Tako majica s natpisom #ijasamsportaš stavlja naglasak na osobu koja nosi majicu da je i ona sportaš samim time što se bavi sportom - bilo rekreativnim ili profesionalnim, bez obzira na dob. Porukom Vjerujem - uspjet ću! želi se istaknuti vjeru u vlastite mogućnosti, vještine, znanja i trud, dok poruka Mogu pobijediti - bar sebe!  ističe da se pobjednikom postaje prvenstveno pobjeđujući sebe u svakodnevnim malim stvarima.

Instagram stranica I ja sam sportaš u kratkom je roku skupila više od 16.000 pratitelja, a taj broj svakim danom sve više raste. Stranica je posvećena sportašicama i sportašima, sportu, natjecanjima, rezultatima, putevima i vrijednostima koje vode sportskom uspjehu – a onda i uspjehu u životu. Posebice, stranica nastoji promovirati manje ili ne toliko poznate i popularne sportove – ne zapostavljajući ni izuzetna ostvarenja vrhunskih sportaša u svjetski najproširenijim sportovima te tako skrenuti pozornost na vrijedne rezultate uspješnih, darovitih i zanimljivih sportaša, koji ustrajnim, marljivim i posvećenim treninzima i natjecanjima nadilaze vlastita ograničenja postavljajući sebi i drugima uvijek nove motivacijske izazove te tako pridonijeti njihovoj afirmaciji.

I ja sam sportaš mjesto je koje virtualno okuplja sportske fanove i sportaše, prati i objavljuje brojne sportske vijesti, intervjue, zanimljivosti i motivacijske citate, od sada i mjesto gdje se mogu naručiti #ijasamsportaš majice pa i vidjeti tko ih sve od poznatih sportaša nosi. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".