Instagram ovih dana slavi 10. rođendan: Ovih šest trendova pravi su hit zahvaljujući upravo njemu!

A kad je riječ o modi, neki su se trendovi "rodili" upravo na Instagramu ili nam se ponovno vratili iz prošlosti i postali pravi hit. U nastavku donosimo šest trendova koje smo "pokupili" s Instagrama i uklopili u vlastiti stil.
Vidi originalni članak

Ovih dana Instagram slavi 10. rođendan, a u tom jednom desetljeću stvorio je veliki utjecaj na živote njegovih korisnika, u većoj ili manjoj mjeri. Od mjesta gdje jesti i popiti kavu, nove lokacije za putovanje, beauty proizvoda koje želimo isprobati pa do modnih trendova koje poželimo dodati u ormar kad ih ugledamo na feedu

A kad je riječ o modi, neki su se trendovi "rodili" upravo na Instagramu ili nam se ponovno vratili iz prošlosti i postali pravi hit. U nastavku donosimo šest trendova koje smo "pokupili" s Instagrama i uklopili u vlastiti stil. 

Pleteni prsluci

S prvim hladnijim danima, jasno je kako imamo novi trend koji je, između ostalih, obožavala i Lady Di. Pleteni prsluci hit su hladne sezone, a nose se ili samostalno ili u kombinaciji s košuljom ili bluzom.

Niz ogrlica i narukvica

Iako je riječ o trendu savršenom za ljeto, pratit će nas i u zimskim danima, a sve s neizostavnim hashtagom #armcandy. I dok je ljeto bilo rezervirano za šarene perlice, na njihovo mjesto sad dolaze ogrlice, narukvice i prstenje u zlatnoj boji. 

Trenirke

Trend iz lockdowna kad je u prvi plan stavljena udobnost, nastavio se i poslije karantene pa su matchy-matchy trenirke postale must have. Prevladavaju pastelne boje, a više nisu rezervirane samo za sportske prigode, već ih viđamo i na gradskim ulicama. 

Marama kao top

Ovaj smo trend ostavili u ljetnim danima, no zasigurno će nas dočekati i iduće tople sezone jer su fashionistice prepoznale multifunkcionalnost marame i pronašle način kako u nekoliko poteza doći do savršenog i jedinstvenog topa. 

Upečatljivi ovratnici

Trendseterice su poludjele za kardiganom s predimenzioniranom kragnom kojeg potpisuje dizajnerski brend Ganni, a u high street dućanima sve više možemo vidjeti detalj koji nas vraća u djetinjstvo. Predimenzionirani i upečatljivi ovratnici opet su in!

Pleteni kompleti

U koji god dućan zavirite, kao dio kolekcije pronaći ćete pletene komplete koji su savršen odabir za udobne i tople odjevne kombinacije za dane provedene kod kuće. Katie Holmes započela je ovaj trend još prošle godine kad je prošetala u topiću i matchy-matchy kardiganu, a vjerojatno nitko nije očekivao da će trend zaživjeti u tolikoj mjeri!

Klompe su se vratile u modu! Luksuzni francuski brend predlaže ih kao must have za proljeće i ljeto
Atraktivna brineta nosi omraženi model tenisica: Trendseterice ga obožavaju, dok neki jedva čekaju da padnu u zaborav
Mala crna haljina izgleda odlično u dnevnom izdanju: Pogledajte kako je stajliš dama kombinira uz trendi gležnjače
Trendseterice poludjele za cipelama popularnog dućana: Koštaju stotinjak kuna, a izgledaju poput dizajnerskih!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".