Inspirirala se trudničkim stilom Kylie Jenner: Hailey Bieber prošetala u odvažnom kombinezonu

Haileyin trudnički stil dosad je uključivao opuštene komade poput skraćenih majica, širokih blejzera i hlača širokih nogavica.
Vidi originalni članak

Hailey Bieber izgleda da slijedi stilski put svojih slavnih prijateljica, uključujući Kylie Jenner, dok pokazuje svoj trudnički trbuščić. Nedavno se pojavila u New Yorku u prozirnom crnom kombinezonu s cvjetnim čipkastim uzorkom i volanima na dekolteu, naglašavajući svoje obline i rastući trbuh. Ovaj odvažan outfit nalikuje onome što je Kylie Jenner nosila tijekom svoje trudnoće 2021. godine, posebno LaQuan Smith kombinezonu.

Dok je Hailey nosila visoke crne potpetice i preveliku kožnu jaknu, Justin Bieber se odlučio za ležerniji look s vrećastim slojevima, uključujući preveliku sivu majicu i žutosmeđi džemper. Njegov eksperimentalni stil uključivao je dva kompleta košarkaških hlačica i bejzbol šešir.

Haileyin trudnički stil dosad je uključivao opuštene komade poput skraćenih majica, širokih blejzera i hlača širokih nogavica. Međutim, njezin crni čipkasti outfit, stiliziran s visokim crnim štiklama, pokazuje da se njezin stil mijenja, inspiriran trudničkim izgledom njenih prijateljica.

Zaokruživši svoj izgled, Hailey je nosila malu crnu torbicu i crne sunčane naočale ovalnog oblika, a njezina sjajna, Rhode usnama naglašena šminka i novi zaručnički prsten Lorraine Schwartz s masivnim ovalnim dijamantom dodali su dodatni sjaj njenom izgledu. Ovaj prsten je bio poseban dodatak nakon što je obnovila zavjete s Justinom za njihovu petu godišnjicu braka.

Ivan Perišić tijekom godina: Evo kako se poznati hrvatski nogometaš promijenio od svojih početaka
Joško Gvardiol sportsku kombinaciju dovršio dizajnerskom torbicom od 800 eura
'Odjenule smo cvjetne uzorke jer nam je bilo fora da u njima idemo na Cvjetni trg'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".