Inspirirajte se stilom vojvotkinje: Blagdansko izdanje Kate Middleton u "recikliranom" kaputu i šalu od 125 kn

Kaput je kombinirala s klasičnom crnom torbom brenda Grace Han Love Letter, čizmama od brušene kože brenda Ralph Lauren i kariranim šalom koji, zbog boja i uzorka, ima pravi božićni prizvuk.
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Catherine i princ William sinoć su započeli trodnevnu turu po Ujedinjenom Kraljevstvu, kad su se ukrcali na Royal Train, a sljedećih će dana posjetiti devet lokacija u Engleskoj, Škotskoj i Walesu. 

Kate Middleton pojavila se u izdanju koje ima blagdanski prizvuk. Odabrala je maslinasto zeleni kaput s potpisom omiljenog Alexandera McQueena. Kako piše Harpers Bazaar, ovo je jedan od zimskih komada koje vojvotkinja rado nosi, a već smo je imali priliku vidjeti u njemu u siječnju kad je kraljevski par putovao u Bradford. 

Kaput je kombinirala s klasičnom crnom torbom brenda Grace Han Love Letter, čizmama od brušene kože brenda Ralph Lauren i kariranim šalom koji, zbog boja i uzorka, ima pravi božićni prizvuk. Prema pisanju Daily Maila, ovaj šal Kate je već nosila 2016. godine, a riječ je o modelu brenda York Scarves kojeg je pokazala tijekom posjeta Kanadi, a njegova je cijena 15 funti, odnosno oko 125 kuna. 

Jednostavan recept za jedan od omiljenih božićnih kolača: Čokoladna salama za koju će se tražiti komad više
Dugo nismo vidjeli ovako cool outfit na zagrebačkoj špici: Ne možemo mu pronaći niti jednu zamjerku!
Wow! Ova je djevojka od samo tri komada napravila savršen outfit, a nosi čizme koje je dobro imati u kolekciju jer pašu na sve
Vlasnica popularnog zagrebačkog salona predlaže pet savršenih manikura za blagdane i zimske dane

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".