Inspirirajte se njima: Marijana Batinić i njezin suprug pravi su modni #couplegoals

Njih dvoje super stil imaju u malom prstu!
Vidi originalni članak

Premijeru dokumentarnog filma o Dini Rađi u Kaptol Boutique Cinema nisu propustili ni Marijana Batinić i Matej Pašalić. Zgodna je voditeljica poznata po svojem odličnom stilu odijevanja, a to je dokazala i na premijeri filma. Odabrala je široke crne traperice te ih kombinirala s bijelom bluzom i sivim sakoom koji na sebi ima sitne bijele prugice. 

Pozornost su i ovog puta ukrali modni detalji koje smo odmah poželjeli u svojem ormaru: odabrala je crne čizme na vezanje, koje su nam se ove zime vratile u velikom stilu i možemo ih vidjeti u brojnim varijantama, i crnu lakiranu clutch torbicu. Točka na 'i' cijele kombinacije bio je crveni ruž koji Marijani tako dobro pristaje. I njezin suprug, bivši rukometaš i marketinši stručnjak, Matej Pašalić modu ima u malom prstu pa je crno od glave do pete nadopunio sivim sakoom i pokazao savršenu formulu koja se može primijeniti u situacijama kad je dress code business casual

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".