Inspirirajte se našim djevojkama i budite u trendu!

Nikad nije bilo jednostavnije biti in!
Vidi originalni članak

Nikad nije bilo jednostavnije biti u trendu nego ovog srpnja! Naravno, tajna se skriva u darovima koje u subotu, 8.srpnja, možete pronaći na kioscima u paketu Večernjeg lista i magazina Diva. Naših pet djevojaka, Monika, Marija, Dora, Antonella i Andriana svoju must have ljetnu majicu već su isfurale, a danas su nam Monika, Marija i Andriana otkrile kako bi je još stilizirale, osim uz vječni cvjetni uzorak!

Marija Bokšić 20-godišnja je studentica Modnog dizajna iz Širokog brijega. Voli šareni i razigran stil, a to se vidi u njezinom odličnom smislu za spajanje različitih uzoraka i boja. Njezini su hobiji putovanja, crtanje i kuhanje, a Divinu majicu smatra odličnom za ljetne dane pa je ponudila dva savjeta za njezino kombiniranje. Naime, klasičarke je mogu nositi s kratkim hlačicama, starkama i šeširićem, a one odvažnije uz suknje jarkih boja, puno nakita i zanimljivu torbicu! 

Monika Jurić 26-godišnja je ekonomistica iz Mostara koja u Zagrebu radi na EU fondovima. Njezin je stil damski i poslovni, a u ormaru joj prevladavaj lepršave haljine, plisirane suknje, košulje i, naravno, mnogo štikli! Basic majice su joj omiljene jer dopuštaju igranje s različitim krojevima i modnim dodacima, a Divinu majicu smatra upravo takvom pa će je kombinirati uz plisiranu suknju, torbicu u boji i odvažne štikle! 

Andriana Gazić 20-godišnja je suvlasnica trgovine State of Style, a istovremeno i studentica Ekonomskog fakulteta. Voli modu, no ne voli slijepo praćenje trendova, a svoje savjete i inspiraciju nesebično dijeli na blogu kojeg vodi sa sestrom. Voli statement komade koji su vječni, a Divinu će majicu nositi i s traperom i špagericama, dok će u večernjoj varijanti odličan odabir biti spoj culottes hlača i salonka. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".