Inspirirajte se ljetnim izdanjem Jadranke Sloković: Haljina je stajliš odgovor na visoke temperature, a torba ima 'it' status

Goran Čižmešija još je prošlog ljeta na špici fotografirao odvjetnicu sjajnog stila, kad je gradom prošetala u odličnom ljetnom izdanju koji je izvrsna inspiracija za ove vruće dane
Vidi originalni članak

Jadranka Sloković rado je viđena gošća naše modne rubrike u kojoj Goran Čižmešija dovodi najstajliš prolaznike sa zagrebačkih ulica. Najčešće je imamo prilike vidjeti u poslovnim izdanjima i krojevima strogih linija, a sad smo se prisjetili jedne lepršave kombinacije od prošle godine, kad ju je naš fotograf "ulovio" u jednom opuštenijem izdanju. 

Modno osviještena odvjetnica odabrala je lepršavu bijelu košulja-haljinu, jednostavnu, no efektnu koja odolijeva prolaznosti trendova. Takav je model savršen odgovor na visoke temperature kakve nas prate i ovih dana, a modeli strožih formi dobar su izbor i za poslovne prigode. 

Sloković je it ljetni komad kombinirala sa smeđim natikačama i predimenzioniranim cekerom. Pletene torbe i cekeri odavno nisu više rezervirani samo za plažu, nego su postali i dio svakodnevnih kombinacija za odlazak u grad, na kavu ili ručak. 

Odvjetnica u kolekciji ima dizajnerski ceker s Loewe potpisom, jedan od najtraženijih brendova posljednjih nekoliko godina kad su u pitanju cekeri i pletene torbe. 

Inače, Sloković je prava modna ikona i jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, a njezin je stil jednom prilikom prokomentirala i Dubravka Prpić Znaor. Modna savjetnica i urednica ima samo riječi hvale. 

– Ljubiteljice crno-bijele stilske igre znaju da ona ima čitavu nišu jer nedostatak pigmenta prednost daje konstrukcijskim izazovima – rekla je Prpić Znaor za Divu i dodala:

– Često nosi brendirane cipele i torbe, no to nisu stvari koje vrište o logomaniji, već šalju diskretnu poruku o eleganciji. Naravno, poznavatelji brendova i it komada prepoznat će kod nje hitove i odjevne predmete s potpisom, no ovdje oni nisu u fokusu. Više se Sloković oslanja na siluetu u ravnoteži, igra se detaljima i uvijek pazi kako sve ne bi bilo previše jer očito se voli dobro odjenuti i to radi s lakoćom.

U galeriji pogledajte najbolja izdanja Jadranke Sloković koja mogu poslužiti kao inspiracija

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Petar Glebov/Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Josip Regović/PIXSELL FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

 

Mala bijela haljina i efektna torba super su spoj: 'Smijali su mi se kad sam je kupila, ali svejedno je obožavam'

Frizura kojoj ni ljetna vlaga ne može ništa: Lako se održava, a za kreiranje ne treba čak fen ni peglu

Iz popularne parfumerije preporučuju najdugotrajnije parfeme na koži koji nisu skuplji od 709 kuna

Zahtijeva minimalno stiliziranje i u prvi plan stavlja super-prirodan izgled : Opušteni bob viđat ćemo po svuda ovog ljeta

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".