Inspirirajte se kombinacijom Fani Čapalije: Komplet joj pristaje kao saliven, a upotpunila ga je efektnim štiklama

U prosincu modna filozofija "manje je više" jednostavno ne vrijedi pa je Fani stajling upotpunila jednako upečatljivim salonkama sa statement špicom
Vidi originalni članak

Napokon nam je stiglo najljepše doba godine, vrijeme veselja, darivanja, zajedništva, ali i onog zbog čega to doba najviše volimo – druženja s dragim ljudima. Upravo jedno takvo predblagdansko druženje održano je u Izipizi storeu u Splitu, smještenom na jednoj od najljepših splitskih “pjaceta”, Morpurgovoj poljani.

U ugodnoj i opuštenoj predblagdanskoj atmosferi uživali su mnogi Splićani i Splićanke, a i na vrijeme riješili “slatke muke” – što staviti dragoj osobi pod bor. Među njima je bila i Fani Čapalija koja je oduševila svojim stajlingom. On može biti odlična inspiracija za prosinačka blagdanska druženja i partyje, pogotovo ako ne preferirate haljine i suknje.

Jednoj od naših najljepših misica izvrsno pristaje komplet sastavljen od hlača trapez-kroja i sakoa kojeg će obožavati ljubitelji pomaknute klasike jer nema stroji, već nešto opušteniji kroj, a i dalje je vrlo elegantan. Sako dolazi s detaljem koji ističe struk, a Fani cijeli komplet pristaje kao saliven. 

U prosincu modna filozofija "manje je više" jednostavno ne vrijedi pa je Fani stajling upotpunila jednako efektnim salonkama sa statement špicom, a look je zaokružila turbanom koji je bio matchy-matchy dodatak s upečatljivim kompletom. Ako više preferirate hlače i odijela, umjesto haljina i suknji, onda kombinacija Fani Čapalije može poslužiti kao sjajna inspiracija za sva druženja u prosincu. 

Budući policajac genijalnog stila: 'Odjeću uzimam iz djedovog ormara ili kupujem u second handovima'

'Puno puta se dogodi da sam odjeven prosječno, ali na meni to sve stoji posebno, pa to nikad ne ispadne prosječno'

Kako odabrati puder zimi? Vizažistica ima savjete za izbor koji stvara baršunast osjećaj i ne "klizi" s lica

Matija Vuica prošetala u još jednim čizmama rezerviranima za najodvažnije: 'Boje biram prema raspoloženju!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".