Inspiraciju za kišne dane pronađite u stilu slavnih Britanki!

Zasigurno se nitko ne zna bolje odjenuti za kišne jesenske dane od Britanki.
Vidi originalni članak

Baš u stilu Britanki pronađite inspiraciju i odlučite se za odjeću cvjetnog uzorka koja će oživjeti tmurne dane, za boho haljine koje izgledaju odlično za bilo koji model čizama i kombinacije crnih odjevnih komada s ekstravagantnom obućom!

Natalie Dormer

Poznata po ulozi u seriji Igra prijestolja u kojoj su joj glavni komad duge haljine jakih boja, Natalie Dormer za pojavljivanje pred kamerama nosi nešto opuštenije komade. Za panel "Women on Screen" Dormer je u rujnu odjenula odjelo cvjetnog uzorka s crnom majicom dubljeg izreza. Ovakvu kombinaciju možete nadopuniti i crnim ili smeđim kaputom.

Emilia Clarke

Kolegica sa seta Igra prijestolja, Emilila Clarke također za hladnije mjesece bira odjeću cvjetnog uzorka. Ova haljina koja je inspirirana 60-im godinama u kombinaciji s bijelim štiklama također može biti nadopunjena kaputima raznih boja.

Cara Delevingne

Britanski model i novopečena glumica donosi nešto opušteniju kombinaciju markirnih hlača i crnog sakoa s tenisicama.

Ellie Goulding

Ova kombinacija pjevačice Ellie Goulding savršena je za one dane kada želite zračiti pozitivnošću i razbiti tmurnost oblaka. Boho haljinu u kombinaciji s platformkama možete iskombinirati i s kožnom jaknom.

Helena Bonham Carter

Ako ste u potrazi za nešto ekstravagantnijim izgledom, Helena Bonham Carter pravi je odabir za inspiraciju. Dugačka crna haljina i duži sako djelovali bi pretamno da ih nije podigla s bordo cipelama na platformu i jednostavno ih iskombinirala sa sličnom bojom ruža. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".