Inspiracija za proljetno vjenčanje

Ako ste gošća na proljetnom vjenčanju, ne brinite... Imamo rješenje!
Vidi originalni članak

Bez obzira na godišnje doba, osmišljavanje outfita za vjenčanje uvijek je pravi mali izazov. Ipak, s proljetnim vjenčanjima nekako je jednostavnije - možemo kombinirati ljetne i one malo "toplije" komade, mogu biti kratke i dugačke haljine, uvijek se možemo s nečim ogrnuti... Ideja je na pretek, a mi donosimo najzanimljivije ideje koje smo pronašli na Pinterestu!

Dugačka cvjetna haljina uvijek je dobra ideja, a umjesto na dekolte, naglasak stavite na noge te odjenite onu s visokim prorezom. Pripazite da haljina bude dovoljno elegantna kako ne biste izgledale kao da ste krenule na plažu!

S čipkom se nikad ne može pogriješiti. Ovakav model haljine bio je veliki hit prošlog ljeta, a pratit će nas i ove sezone. Možete se odlučiti za pastelnu boju, no pripazite da ne bude presvijetla kako vas ne bi zamijenili s mladenkom! 

Tko kaže da se na vjenčanja moraju nositi isključivo haljine? Spoj suknje i bluze odličan je izbor, osobito kad gornji dio ima zanimljiv detalj, poput ovog proreza na leđima...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".