Influencerice su poludile za ovim Pradinim čizmama koje nose samo opasne djevojke, a našli smo i jeftinije verzije

Prada je otišla korak dalje kada su u pitanju glomazne čizme
Vidi originalni članak

Nema nam dražeg nego kad se neki trend poklopi s udobnošću i funkcionalnošću, pa makar to i ne izgledalo tako estetski privlačno. Kad smo se već naviknuli na veliku i tešku obuću, dizajnerima se to učinilo plodnim tlom za povratak vojničkih crnih čizama, koje su s bisernim i zlatnim detaljima ženama bile omiljena zimska obuća prošlih sezona.

Kako najavljuju high street brandovi, i ove će se zime nositi nešto glomaznija obuća. Crne, kožne, na vezanje, do pola lista, masivnog džona... Sve su odlike čizama koje će biti modni imperativ ove zimske sezone, no Prada je napravila korak dalje. Izbacila je Monolith leather boots koje su već sada postale omiljenom obućom brojnih svjetskih influencerica.  

 

Za sve modno odvažne iz hrabre dame koje se s vremena na vrijeme vole osjećati kao Lara Croft, Pradine su čizme dostupne za 1450 $ u njihovim trgovinama i online.

U cjenovno i izgledom blažoj varijanti, pronašli smo nekoliko odličnih modela u high street trgovinama, 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".