Influencerice su odlučile: Ovo je jedina bijela haljina koja nam treba ovog ljeta

Potpisuje ju britanski brend Next, a idealna je za sve prigode
Vidi originalni članak

Ako tražite samo jednu haljinu u koju ćete investirati ovog ljeta, neka to bude mala bijela haljina za kojom su trendseterice ove sezone poludjele! 

Prije svega, činjenica da je bijele boje veliki joj je plus jer izgleda genijalno s preplanulom puti. Osim toga, plus su joj i gumbi na prednjoj strani jer su upravo takve haljine jedan od mikro-trendova koje ćemo ovog ljeta slijediti. A najbolji dio? Može se kombinirati sa svime, ali doslovno! Može se nositi uz tenisice, sandale na vezanje, natikače, cipele s blok petom, salonke... Ma štogod poželite! 

Ovu haljinu potpisuje britanski brend Next. Riječ je o dobroj investiciji jer se može nositi u različitim prigodama, a možete joj mijenjati izgled s drugačijim modnim dodacima - pustite mašti na volju! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".