Influencerica Leonie Hanne na crvenom tepihu u Cannesu u očaravajućim haljinama

U nevjerojatnim haljinama nije nikoga ostavila ravnodušnim tijekom premijera u Cannesu
Vidi originalni članak

U Cannesu, 76. filmski festival okupio je mnogo slavnih osoba, modnih ikona i influencera, koji se natječu za pozornost na kultnom crvenom tepihu. Među njima, njemačka influencerica Leonie Hanne zaokupila je pozornost svojim besprijekornim stilom. Ostvarivši ne jedan, nego tri pojavljivanja, Hanne je bez napora ukrala šou i ostavila trag na ovom prestižnom događaju.

Za svoje prvo pojavljivanje na crvenom tepihu,  odabrala je haljinu koja je pokazala njezin besprijekoran osjećaj za stil. Odjenuvši svjetlucavu haljinu do poda u ružičastoj boji, Hanne je odisala elegancijom i sofisticiranošću. Haljina nosi potpis Valentina te je dio kolekcije za jesen 2023., a posebno se istaknula izrazima na jednoj strani.

Cijeli look modna influencerica i manekenka zaokružila je Pomellato nakitom, dok je šminka pratila tonove njezine haljine u ružičastim i nude nijansama.

Drugi izgled Leonie Hanne na crvenom tepihu nije bio ništa drugo do hrabra modna izjava. Odlučivši se za avangardniji pristup, privukla je pažnju zadivljujućom haljinom i odgovarajućim plaštom. Noseći strukturnu, prozirnu haljinu plave boje s potpisom Georgesa Hobeike, pojavila se na premijeri filma The Idol.

Za svoje posljednje pojavljivanje na crvenom tepihu, Leonie Hanne odlučila se za klasičan i bezvremenski izgled koji je odisao nenametljivom elegancijom. Odabrala je ružičastu haljinu uz tijelo te plašt iste boje koji je po sebi imao ružičaste ruže. Kosu je vezala u elegantnu punđu, dok je make up ovoga puta bio nešto jači - smokey eyes i nude ruž.

Uz haljinu je kombinirala srebrnu ogrlicu te odgovarajuće viseće naušnice.

U galeriji pogledajte najbolje odjevene zvijezde na 76. Cannes Fil Festivalu:

FOTO: Abaca/Pixsell Winnie Harlow u vintage Jean Paul Gaultieru FOTO: Best Image/Pixsell Petra Nemcova u Benchellalu FOTO: IPA/PIXSELL Jourdan Dunn u Elie Saabu i Boucheronu FOTO: Abaca/Pixsell Heidi Klum u haljini s potpisom Zuhaira Murada FOTO: Newscom/Pixsell Scarlett Johansson u Pradi FOTO: Best Image/Pixsell Jennifer Lawrence u Dior Haute Couture FOTO: Abaca/Pixsell Coco Rocha u Dolce & Gabbana i Chaumet nakitu FOTO: Abaca/Pixsell Rosie Huntington-Whiteley u Valentino Haute Couture FOTO: Abaca/Pixsell Irina Shayk FOTO: Reuters/Pixsell Maya Hawke u Schiaparelli FOTO: Abaca/Pixsell Jennifer Lawrence u Dior Haute Couture FOTO: IPA/PIXSELL Sofia Carson u Elie Saab Haute Couture FOTO: Abaca/Pixsell Naomi Campbell u Valentino Couture i Chopard FOTO: Press Association/PIXSELL Natalie Portman u Dioru FOTO: Abaca/Pixsell Irina Shayk FOTO: Abaca/Pixsell Salma Hayek u Alexander McQueen FOTO: Abaca/Pixsell Gigi Hadid u Zac Posenu FOTO: Newscom/Pixsell Cate Blanchett u Louis Vuittonu FOTO: DPA/Pixsell Michelle Yeoh u Balenciagi i Boucheronu FOTO: Best Image/Pixsell Neelam Gill u Rami Al Ali Haute Couture FOTO: Abaca/Pixsell Alessandra Ambrosio u Ramzen Couture FOTO: Abaca/Pixsell Dua Lipa u Celineu FOTO: Abaca/Pixsell Carla Bruni u Valentinu FOTO: IPA/PIXSELL Gao Ye u George Chakra Haute Couture FOTO: Press Association/PIXSELL Phoebe Waller-Bridge u Schiaparelli Haute Couture FOTO: IPA/PIXSELL Naomi Ackie u Valentinu FOTO: Abaca/Pixsell Natalie Portman u Dioru FOTO: Abaca/Pixsell Cate Blanchett u Louis Vuittonu FOTO: Abaca/Pixsell Kelly Rutherford FOTO: Abaca/Pixsell Yseult u Alexanderu McQueenu FOTO: Press Association/PIXSELL Phoebe Waller-Bridge u Schiaparelliju FOTO: Press Association/PIXSELL Gemma Chan u Louisu Vuittonu FOTO: IPA/PIXSELL Kat Graham FOTO: IPA/PIXSELL Aishwarya Rai FOTO: IPA/PIXSELL Karlie Kloss u Dioru FOTO: IPA/PIXSELL Rochelle Humes FOTO: Newscom/Pixsell Catherine Zeta Jones FOTO: Press Association/PIXSELL Brie Larson u Chanelu FOTO: IPA/PIXSELL Fan Bingbing u Christopheru Buu FOTO: Best Image/Pixsell Helen Mirren FOTO: IPA/PIXSELL Soo Joo Park FOTO: IPA/PIXSELL Iris Law FOTO: Press Association/PIXSELL Laura Harrier u Saint Laurentu FOTO: Abaca/Pixsell Viola Davis u Valentino haljini izrađenoj po mjeri FOTO: Best Image/Pixsell Gemma Chan u Louis Vuittonu FOTO: Abaca/Pixsell Sara Sampaio FOTO: Abaca/Pixsell Anja Rubik FOTO: Abaca/Pixsell Grace Elizabeth FOTO: Abaca/Pixsell Elle Fanning u Alexanderu McQueenu FOTO: Best Image/Pixsell Naomi Campbell u Celine Uma Thurman u Dioru i Chopardu FOTO: Abaca/Pixsell Alessandra Ambrosio FOTO: Best Image/Pixsell Agatha Maksimova

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley u zadivljujućoj Fendi haljini zabljesnula na crvenom tepihu u Cannesu
Sivi outfit 'razbila' je efektnom torbicom: 'Ovisno o raspoloženju, nosim i minimalizam i šareno'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".