Inditex donira zaštitne maske pacijentima oboljelima od koronavirusa i zdravstvenim djelatnicima

Grupacija je najavila da to nije sve, već su ustupili i svoje tvornice i logistički tim španjolskoj vladi
Vidi originalni članak

Inditex grupacija, u čijoj se nalazi i mnogima omiljeni high street brend Zara, objavila je da će pomoći u borbi protiv pandemije koronavirusa. Brend, čije je sjedište u Galiciji u Španjolskoj, ustupit će tvornice i logističke timove španjolskoj vladi te donirati zaštitne maske pacijentima i zdravstvenim djelatnicima, piše Vogue. 

Inditex je već donirao 10 tisuća zaštitnih maski, a krajem tjedna očekuje se dostava još 300 tisuća kirurških maski, a naglasili su kako su zaštitne maske dio prijeko potrebnih potrepština, kao i rukavice, zaštitne naočale, navlake za cipele... Iako je distribucija maski u tijeku, u Inditexu razmatraju kako vlastite kapacitete za proizvodnju tekstila pretvoriti u proizvodnju bolničkih materijala, a u to će uključiti i svoje stručnjake za proizvodnju. 

U videu pogledajte kako se zaštititi od koronavirusa:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".