Indiru Levak muž oduševio za rođendan trendi torbom, a cijena će vas iznenaditi!

Pjevačica se darom pohvalila na Instagramu
Vidi originalni članak

Indira Levak ovih je dana proslavila 44. rođendan, a lijepih želja nije nedostajalo. Čestitali su joj brojni obožavatelji i pratitelji na Instagramu, no vjerujemo kako joj je ipak najdraža čestitka njezina supruga koji ju je oduševio tortom s porukom, ali i trendi torbom.

Na torti joj je ispisao natpis "Sretan rođendan, ljubavi", no ono što je također oduševilo brojne dame bila je torba s Gucci potpisom, popularan GG Marmont model u crnoj boji. Ova se torba nalazi na listi želja brojnih trendseterica, a zahvalila mu je opisom: "Danas sam slavljenica!!!! I evo me na podu, pala sam na koljena! Pravi muškarac osluškuje i iznenađuje! Volim te ljubavi moja!" 

Indira je torbom bila vidno oduševljena, a isti smo model prodaje na Net A Porteru po cijeni od 1620 €. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".