Indira je rođena u štiklama, a Ines se šali da nosi espadrile jer mora trčati za njom

Godine su krive za sve, čak su nam i boje kose usklađene, kaže Indira Levak o outfitu koji kao da je dogovarala sa svojom PR-icom Ines
Vidi originalni članak

Imale smo snimanje i sastanak, pa si nas uhvatio dotjerane i slučajno usklađene - kažu pjevačica Indira Levak i njezina PR-ica, marketinška stručnjakinja Ines Preindl.

- Previše se družimo pa smo često slučajno usklađene i to traje već šest godina od kako je Ines moja PR-ica. Godine su krive za sve, čak su nam i boje kose usklađene. Ponekad prihvaćam modnu sugestiju od Ines jer iz percepcije promatrača ima bolju viziju. Ponekad se od silne garderobe dvoumim oko nečega, ali Ines je ta koja će staviti točku na "i". Uvijek bude u pravu i ide mi na živce zbog toga - šali se Indira te dodaje:

Nije mi problem biti stalno u štiklama jer ja sam rođena u štiklama!

U subotu, 12. rujna, na kioscima paket Diva + Večernji + narukvica Borboleta za cijeni 49,90 kn!

Ines se nadovezuje kako njih dvije zapravo imaju različit stil, ali se povežežu u nekim segmentima koje jednoj i drugoj dobro stoje.

- Ne dogovaramo se što ćemo odjenuti, osim kad se Indira sređuje za neko snimanje. Malo prije sam je pokušala odgovoriti od kupovine jednih tenisica, ali ipak ih je kupila, tako da se po privatnom pitanju razilazimo u mišljenjima. Volim modu i pripazim što ću obući i žao mi je što danas nemam štikle jer bi cijela ova kombinacija bolje izgledala. Obula sam udobnu ravnu obuću jer sam znala da ću puno trčati za njom, ali ona sa štiklama nema nikakvih problema - otkriva Ines.

U galeriji pogledajte sjajne street style kombinacije iz kolovoza:

FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL

Poznate Hrvatice otkrile su nam kako se šišaju, bojaju i njeguju kosu u karanteni
Poznate mame otkrile su nam kako se pripremaju za školsku godinu: 'Svladali smo školu na daljinu, ali ne ponovilo se'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".