Inače besprijekorna Jadranka Sloković: Je li prvi put modno pogriješila?

U emisiji se pojavila u bluzi koja na rukavima ima cvjetni uzorak
Vidi originalni članak

Jadranka Sloković definitivno je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica - njezine se odjevne kombinacije uvijek prate s velikom pozornosti, a mnogi priželjkuju makar na trenutak zaviriti u njezin ormar i vidjeti blago koje se tamo krije.

No, kad je gostovala u emisiji "U mreži Prvog" pokazala je odjevnu kombinaciju koja nije svima bila po ukusu pa se postavlja pitanje: je li Jadranka Sloković prvi put modno pogriješila? Ostavit ćemo svakom na razmišljanje, a mi ćemo se prisjetiti njezinih najboljih outfita zbog kojih se s razlogom nalazi na popisu najstylish domaćih dama. 

 Zamolili smo novinarku i modnu savjetnicu Dubravku Prpić Znaor da prokomentira kombinacije odvjetnice. Kaže kako je Sloković poznata po dobrom stilu, a kroz svoje kombinacije nerijetko provlači i najnovije trendove, kao što je to bio slučaj na sudu prije par mjeseci, kad je isfurala poluprozirnu košulju i natikače na petu:

Crno-bijeli styling njezin je potpis, koji često začini nekim zanimljivim detaljima. Minimalizam poveće Loewe torbe odgovara zaposlenim damama poput naše odvjetnice - deblja, kvalitetna koža trpi brdo papira i spisa.

Odvjetnicu je u gradu "ulovio" i naš Goran Čižmešija te zabilježio dva njezina odlična poslovna outfita, a ona mu je pritom otkrila i koji joj je jedan od dražih komada u ormaru. Vjerna je crno-bijeloj klasici, a pozornost voli staviti na krojeve i monotoniju razbiti izvrsnom torbom. Naravno, tu je i crveni ruž koji je njezin svojevrsni zaštitni znak. 

Osim u make upu, dozu crvene voli dodati i u odjevne kombinacije, kao dio vječnog spoja - crvene i crne. Upravo joj je kaput koji nosi u toj ležernijoj kombinaciji najdraži koji posjeduje. 

Ne boji se ni uzoraka pa u ormaru ima i kaput/bundu s hit uzorkom sezone, onim životinskim, a vrlo dobro zna kako ga uklopiti u stroge, poslovne kombinacije da pritom izgleda jako elegantno. 

Prije nepune tri godine, Jadranka Sloković otvorila je vrata svog doma pokojnoj novinarki Ani Lendvaj te joj ispričala zanimljivosti o svojem stilu. Odvjetnica je tad za Budi.In CHIC rekla kako joj se ne sviđa ništa što djeluje jeftinu, a to se ne odnosi samo na cijenu modela:

Netko kupuje aute, netko zlato i brilijante. Ja volim odjeću, nasuprot tome je frendica koja nikad nije kupila ništa skuplje od pet funti, ali vozi Ferrari.

Kaže kako je u ranoj mladosti živjela u trapericama o tvrdi da od njih neće odustati ni sa sto godina. Najčešće ih je nosila s majicom i kožnom jaknom:

Traperice dok se ne bi raspale. Uz to čizme bez potpetica. Prvu sam suknju kupila kad sam se zaposlila u Tužilaštvu.

Traperice su joj omiljeni izbor i u ljetnim danima, u trenucima koji ne obvezuju na poslovnu strogoću - tad bira one baggy stila, široke, uske, zvonaste nogavice ili čak jako široke. Ani je otkrila i kako izgleda njezina radna uniforma: 

Crno, tamnoplavo ili sivo odijelo, i bijelu košulju, a uz ide ogrtač. On mora biti velik, mekan, udoban. Volim velike kapute, muške kapute. Najrobusniji mi je Vuittonov posve muški kaput. Savršen je... Uz to još stavim usku crnu kravatu i ja sam sebi odjevena kako treba. Navečer biram smoking, crni obavezno, uz njega bijelu košulju i hlače, uske ili šire, a ponekad haljinu.

Dodala je kako u životu nije odjenula ništa rozo ili svijetloplavo, žuto ili haljinu s volanima. Ni neće, dodala je, osim ako je ne lupi u glavu tako nešto u osamdesetoj, kako sama kaže. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".