Imate li već u ormaru traperice koje će biti najpopularnije u nadolazećoj sezoni?

Mi smo sigurne da da!
Vidi originalni članak

Već smo pisali o tome kako su, bez obzira na to što su klasik u svakom ženskom ormaru, skinny traperice pomalo po strani od prošle zime i kako ih mijenjaju opušteni i širi krojevi. Mnogi ih još uvijek ne odobravaju, no vjerujemo kako će se to promijeniti kad ih jednom navučete na sebe i vidite koliko su zapravo udobne i praktične!  

Najpopularniji je svakako tzv. "mom jeans" pa je najbolji savjet da, prije nego što krenete u obilazak high street trgovina zavirite u svoj stari ili mamin ormar i pronađete onaj par za koji ste mislili da ga više nikad nećete obući! Međutim, moda se, kao i uvijek, vratila i napokon je došao kraj hlačama koje izgledom imitiraju traperice, a zapravo više podsjećaju na tajice i došao je red na dobri, stari traper! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".