Imate li već u ormaru model majice koji poznate Hrvatice jednostavno obožavaju?

Majica s naglašenim ramenima jedan je od najvećih hitova ovog proljeća, a poznate Hrvatice već su je dodale u svoje ormare
Vidi originalni članak

Na društvenim mrežama ili na gradskim ulicama zasigurno ste primijetili najtrendi model ovog proljeća - riječ je o jednostavnoj, ali efektnoj majici, T-shirtu s naglašenim ramenima koji se našao u ormaru baš svake fashionistice. Jednostavna majica u crnoj ili bijeloj boji je must have u svakom ormaru jer je idealna za različite situacije, od ležernih pa do poslovnih. Jednako dobro izgleda uz traperice i sako, kratke hlačice ili dugačke suknje, a ove sezone dolazi u još boljoj varijanti. 

U dizajnerskim i high street dućanima pronašli smo odlične modele s naglašenim ramenima, a zahvaljujući tom trendi detalju, majice postaju nevjerojatno chic te pravi statement komad u ormaru. Dovoljan je tek poneki komad nakita ili upečatljiva torbica i spremne ste za izlazak iz kuće.  

Primijetili smo kako ovu majicu obožavaju poznate Hrvatice poput Nevene Rendeli Vejzović, Ive Radić i Nike Turković, kao i influencerice Rita Rumora, Dora Predojević, Nika Matić, Lidija Lešić... Svaka od njih odabrala je idealan model za sebe, od bijelog i crnog do prugastog, a najpopularnija je definitivno obična, bijela verzija koja će savršeno istaknuti ljetnu preplanulu put.  

Ako i same želite ovakvu majicu, izdvojili smo nekoliko modela u galeriji:

FOTO: Mango 129 kn FOTO: Mango 129 kn FOTO: Mango 129 kn FOTO: The Frankie Shop 75 dolara FOTO: The Frankie Shop 75 dolara FOTO: Zara 229 kn FOTO: Zara 229 kn FOTO: massimo dutti 199 kn FOTO: massimo dutti 199 kn  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".