Imate li u kolekciji najpopularniji modni dodatak ove sezone? Pravi je hit na Instagramu i cure ga obožavaju

Zlatni lančić ovog je proljeća postao apsolutni hit, a ako je suditi po društvenim mrežama i novim kolekcijama u dućanima, nosit ćemo ga zasigurno cijelo ljeto
Vidi originalni članak

Svi znamo da je odjevna kombinacija potpuna tek s modnim dodacima, a ovog proljeća i ljeta jedan je komad nakita postao apsolutni must have među fashionisticama. Riječ je o lančiću koji dolazi u zlatnoj i srebrnoj varijanti, a apsolutni hit definitivno su zlatni, među kojima se mogu pronaći različiti modeli, za svakog ponešto.

Ovakvi su lančići pravi hit i među domaćim trendsetericama, a nose ih i u svakodnevnim i u formalnijim prigodama jer se može odlično kombinirati, bez obzira na stil. 

Najpopularniji je definitivno lanac od velikih, zlatnih karika, rezerviran za najodvažnije, a vjerujemo kako ćemo njegove brojne varijacije viđati u novim kolekcijama za ljetne dane. Najveću smo ponudu pronašli u H&M-u, a najljepše lančiće izdvojili smo u galeriji:

FOTO: H&M 5 eura FOTO: H&M 8 eura FOTO: H&M 7 eura FOTO: H&M 8 eura FOTO: H&M 7 eura FOTO: H&M 8 eura FOTO: H&M 13 eura FOTO: H&M 10 eura FOTO: H&M 7 eura FOTO: H&M 7 eura FOTO: H&M 7 eura

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".