Imate li ih u ormaru? Ovo je sedam modela haljina koje će biti najpopularnije u 2020.

Neki modeli zasigurno su već pronašli mjesto u vašem ormaru, a ako ne, donosimo favorite iz high street, ali i dizajnerskih dućana!
Vidi originalni članak

Bez obzira na godišnje doba, haljina je must have komad u svakom ormaru. Volimo je nositi u dnevnim prilikama i večernjim izdanjima, a teško je reći jesu li nam draži mini, midi ili maxi modeli. Svaku sezonu obilježi jedan the model haljine - sjetimo se samo točkastih i prugastih modela iz Zare koje su fashionistice jednostavno obožavaju. Nova sezona sa sobom donosi i neke trendove, a mi smo izdvojili nekoliko trendovskih modela koji su odlična investicija jer će biti nosivi duže od jedne sezone, ali i u različitim prigodama. Brendovi kojima se trendseterice najviše okreću za inspiraciju su Cecilie Bahnsen, Faithfull the Brand i Bottega Veneta, ali se i u high street kolekcijama mogu pronaći stvarno izvrsni modeli. 

Velika prednost modela koje smo izdvojili je ta što se mogu nositi u zimskom razdoblju, ako si ih kombinira s džemperima i sakoima, a jednako će dobro izgledati na proljeće sa slingback cipelama, balerinkama koje su najavljene kao veliki trend za topliju sezonu, ali i s tenisicama, neizostavnim modelom u svakoj kolekciji obuće. 

Kožna haljina

Bijela pamučna haljina

Točkasta haljina u boji 

Mala crna haljina

Slip haljina

Haljina u neonskoj boji 

Haljina koja vraća u sedamdesete 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".