'Imamo sličan stil, moglo bi se reći da je nasljedno. Moda je život, kroz nju se izražavamo'

Goranu Čižmešiji na zagrebačkim ulicama pozirali su Aleksandra Tot i Marko Lovrić Tot, mama i sin čiji nas je smisao za modu oduševio na prvu. Fotografija je nastala u srpnju, a njihove modne ideje možete prepisati i ovih dana
Vidi originalni članak

Marko Tot Lovrić student je povijesti i umjetnosti i njemačkog jezika koji nas je već oduševio svojim smislom za modu. Prvi je put za Divu pozirao u izdanju koje naglašava njegovu strast prema maksimalizmu u modi. U njegovim kombinacijama, rekao je, uvijek sve mora biti bombastično, natrpano i nakićeno, no ovog je puta pokazao nešto sasvim drugačije - odijelo za poslovnu prigodu.

Student ukrao pozornost na špici: 'Obožavam maksimalizam, kod mene uvijek mora biti bombastično, natrpano i nakićeno'

Društvo mu je pravila mama Aleksandra Tot, a kroz zajedničku fotografiju jasno je kako je dobar smisao za modu u njihovoj obitelji nasljedan. Našem su Goranu Čižmešiji ispričali da su se sredili za šetnju gradom. Fotografija je nastala u srpnju, a njihove modne ideje možete prepisati i ovih dana.

– Imamo sličan stil, moglo bi se reći da je nasljedno. Moda je život, kroz nju se na neki način izražavamo. Nikad se ne dogovaramo što ćemo odjenuti kada idemo zajedno u grad, ali uvijek se dogodi da budemo nekako usklađeni – ispričali su tada za Divu Aleksandra, inače službenica, i Marko.

I dok je Marko odabrao klasično odijelo i mokasine, modno osviještena Aleksandra ukrala je pozornost u kombinaciji zelenih hlača i efektnog topa s volanima. Stajling je nadopunila ljetnim klasicima - pletenim cekerom i zlatnim sandalama, zbog čega je zaslužila čistu modnu peticu za stil.

– Sportski stil ne nosimo, preferiramo eleganciju s nečim efektnim – ispričali su ranije mama i sin. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".