Imamo i cijene: Evo kako se za party odjenuti u novoj Heidi Klum kolekciji!

Odabrali smo najljepše komade iz najiščekivanije kolekcije ovih blagdana
Vidi originalni članak

Prosinac je počeo, a to znači samo jedno - konačno možemo početi razmišljati o svim nadolazećim blagdanskim tulumima koji nas očekuju. Za takva događanja vrijedi samo jedno pravilo: što više to bolje! Šljokice, baršun, saten - dopušteno je apsolutno sve. Nova Lidlova kolekcija Esmara by Heidi Klum, koja u trgovine dolaze 4. prosinca, donosi baš sve to, a mi smo odabrali favorite koje jedva čekamo dodati u naše ormare! 

Šljokice

Šljokice su apsolutni broj jedan za svaki tulum u božićnom i novogodišnjem razdoblju. Ove godine nose se na svemu - cipelama, majicama, topićima, a najupečatljivije izgledaju definitivno na haljinama i sakoima. Srebrno-plavu haljinu kombinirajte uz crne salonke, a šljokičati će sako savršeno zaokružiti outfit sastavljen od skinny traperica i basic crne majice! 

Baršun + saten

Spoj baršuna i satena odiše nevjerojatnom elegancijom, a upravo se takvi komadi mogu pronaći u novoj kolekciji. Crnu boju razbijte pastelno rozom, a sve zaokružite jednostavnom clutch torbicom!

Pomaknuta klasika

Kombinezoni su nam omiljeni komad jer su sami po sebi "dovoljni". Ipak, ako želite ostaviti još upečatljiviji dojam, odaberite  zanimljive modne dodatke, a šljokičaste cipele dat će kombinaciji još elegtantniju notu! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".