Ima li ljepšeg prizora od nasmijanih frendica: "Sredile smo se jer je lijep dan pa idemo na kavu"

Goran Čižmešija fotkao je dvije frendice kojima je osmijeh glavni modni dodatak.
Vidi originalni članak

Klara Brunsko i Nikolina Bonefačić frendice su koje je naš Goran Čižmešija fotografirao dok su išle na kavu. Magistrica socijalnog rada i projekt menadžerica otkrile su mu da su se sredile jer je lijep i sunčan dan, a pritom su rekle i detalje o svojem stilu:

Slučajno smo se uskladile po trapericama. Ne dogovaramo se oko odjeće, ali imamo sličan stil. Jedino što ne nosimo su prozirne najlonke. One s uzorkom mogu proći, ali prozirne nikako! Moglo bi se reći da je ovo što nosimo obilježje našeg stila; jeans s nečim udobnim i toplim.

Klara nosi kaput i torbu iz Manga, a sako, košulju, hlače i čizme iz Zare. Nikolina nosi Calvin Klein kapu, kaput Abercrombie & Fitch, bakinu vestu, hlače Levi’s, ruksak Marc Jacobs i cipele Veja

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".