Ima li Dior novu kreativnu direktoricu?

Nakon odlaska Raf Simonsa u listopadu prošle godine, Dior još nije pronašao dostojnu zamjenu. No, šuška se kako se nakon mjeseci nagađanja, ovo vruće mjesto ipak popunilo...
Vidi originalni članak

Iako još nije službeno potvrđeno čini se kako je Dior nakon mjeseci nagađanja pronašao novog kreativnog direktora. Odnosno, direktoricu. Maria Grazia Chiuri bila bi prva žena na ovoj poziciji nakon čak 70 godina postojanja. No, ako je ova informacija istinita, to ne bi bio jedini neočekivani i zanimljivi dio priče. Modu industriju protresao bi i odlazak Marie iz modnog giganta Valentina za koga dizajnira još od 2007. zajedno sa Pierpaolom Piccoliem. Raf Simons napustio je svoju poziciju još u listopadu a od tada nagađanja i špekulacije ne staju. Ako smo čekali ovoliko dugo, strpimo se još malo da vidimo jesu li ove informacije zaista točne!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".