Idi pa vidi

Ponekad život shvaćamo preozbiljno. Previše pažnje posvećujemo poslu te zaboravimo zastati pogledati oko sebe i uživati u onome što nas okružuje. Rijetko se sjetimo kako je svaki dan prilika za novo iskustvo . Mi smo ovdje da vas na to podsjetimo...
Vidi originalni članak

Za pravi jesenski tjedan koji je pred nama naš je prijedlog odlazak u koncertnu dvoranu Lisinski na romantičan koncert Petra Graše. Apsolutni pobjednik ovogodišnjeg 55. splitskog festivala 20. obljetnicu svoje karijere obilježit će s dva koncerta koja će se održati 13. i 21.10 u 20 sati a vjerujemo kako zabave neće nedostajati ni na jednom. Miljenik publike zbog velike potražnje odlučio je održati dva koncerta stoga ako ste ljubitelj njegove glazbe a ulaznicu još niste osigurali - nema mjesta brizi. Karte su još uvijek u prodaji, provedite lijepu večer uz voljenu osobu jer ovaj koncert vrijedi posjetiti.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".