Subota je dan za spremanje ormara!

Iako većina nas stanove održava čistima i urednima, kakve tajne kriju vrata ormara?
Vidi originalni članak

Žene uglavnom vole da im je prostor u kojem žive savršeno organiziran, čist i uredan. No, je li tako i s ormarima?

Iako uglavnom, jasno, nemamo što za odjenuti, a kamo li obuti, većina nas ima previše stvari i tu nastaje kaos, dobro skriven kaos iza vrata ormara i garderoba. Ako niste sretnica koja ima cijelu prostoriju u kojoj stanuju omiljene krpice, nužna je dobra organizacija, ali i konstantno čišćenje. Sve ono što niste odjenuli godinu dana proslijedite, poklonite, odnesite nekome kome je potrebnije ili, ako je stvarno u lošem stanju, bacite.

Cipele koje su "dale svoje", neće čudom uskrsnuti, niti će vam preko noći doći šegrt Hlapić i sve ih urediti kao u bajci. Isto tako, sav onaj zapetljan nakit, rasparene naušnice vam više ne trebaju, riješite ih se. 

Pokušajte odoljeti konstantnoj kupovini odjeće zato što je povoljna ili na sniženju, to je jedini način da spriječite gomilanje "krpa". Fokusirajte se na ključne komade poput kvalitetnog kaputa, torbe, klasičnih cipela, traperica savršenog kroja, male crne haljine i vesti u sivoj i crnoj torbi od kašmira kao i na kvalitetne sunčane naočale. Bit će vam dovoljno. Puno odjeće, ne znači nužno i dobar stil!

A sad, pripremite vreće i - na posao! Večeras ćete znati što odjenuti... (kad pronađete ono što niste ni znali da posjedujete).

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".