Ida Prester u otkačenoj zeleno-žutoj kombinaciji: 'Što je dan više siv, to imam više potrebu ljude razveseljavati bojama'

Voditeljica i glazbenica s Goranom Čižmešijom popričala je o svojem stilu, a mi smo se oduševili njezinim efektnim stajlingom
Vidi originalni članak

Volimo otkačen stil Ide Prester, a nedavno ju je u centru Zagreba fotografirao naš Goran Čižmešija. Za Divu je rado otkrila nekoliko detalja o svojoj odličnoj kombinaciji, a oduševit će sve ljubitelje kombiniranja boja.

– Što je dan više siv, to imam više potrebu ljude razveseljavati bojama. Ovaj kaput sam nedavno kupila u Berlinu i uz njega sam odlučila spojiti što se inače ne bi zajedno spojilo, primjerice kričava boja kaputa i maslinasta nijansa hlača. Za nekoga bi to možda bio modni zločin, ali ja baš volim te neobične granične kombinacije – ispričala nam je.

Kad su u pitanju cipele, u grad najčešće nosi tenisice ili čizme, osim ako ima neko snimanje. Tako je ovaj put obula žute platforme jer joj se nije dalo nositi rezervnu udobniju odjeći.

– Namjerno sam zelenu začinila sa žutom. Ne volim crnu i ne osjećam se dobro u crnome, uvijek se pokušavam odjenuti u neke boje koje su meni po volji, a drugima nisu, da sve bude malo neurotično – otkrila je.

Nedavno se za Divu prisjetila i vremena kad je vodila Briljanteen. Tad joj je, rekla je, cijeli ormar bio šaren, otkačen i luckast pa se u njezinoj garderobi baš i nije mogla pronaći neka konzervativnija odjeća. 

– U međuvremenu sam postala fleksibilnija, iako nikad ne idem u neki previše seksi stil, a uostalom, to nitko od mene niti ne traži, više sam urbani tip – zaključila je. 

Jarke boje i zanimljivi oblici; torbice idealne za dolazak proljeća:

FOTO: Zara Mekana torba preko ramena 25,95 EUR FOTO: Zara Košara torba 29,95 EUR FOTO: Zara City torba s uzorkom krokodilske kože 25,95 EUR FOTO: Zara Torba s kopčom 25,95 EUR FOTO: Zara Četvrtasta mini shopper torba 19,95 EUR FOTO: Zara Satinirana cvjetna torba 35,95 EUR FOTO: Zara Torba s kvadratnim dijelom 25,95 EUR FOTO: Zara Mini city torba 22,95 EUR FOTO: Zara Satinirana cvjetna torba 35,95 EUR FOTO: Zara Svjetlucava torba u obliku srca 29,95 EUR

Najbolje kreme za sunčanje koje će zaštititi vašu kožu od oštrog zimskog sunca
'Stiletto trepavice' novi je trik nanošenja maskare koji očima daje zavodljiv i zanimljiv izgled
Sve što trebate znati o korištenju retinola i zašto ga uvrstiti u rutinu njege kože, prema dermatolozima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".