Povratak u Hrvatsku: Najviše mi je žao Mile i Jane, one su prave Japanke

Ljupka Gojić Mikić će treću curicu roditi u Zagrebu
Vidi originalni članak

Iako u dalekoj Aziji, Ljupka Gojić Mikić osoba je čiji modni stil rado pratimo. Svakodnevno nas putem Instagram profila veseli svojim odjevnim kombinacijama koje se najbolje opisuju epitetom - hrabro. Spaja odjevne predmete koje se mi same nikad ne bismo usudile spojiti i, kao prava trendseterica, nosi obuću, koja tek mjesecima kasnije postane veliki hit. Ljupka je za Slobodnu Dalmaciju otkrila kako je još tek nekoliko dana dijeli od konačnog povratka u Zagreb. Vratit će se s kćerima Janom i Milom, a suprug Miahel ostat će u Japanu do prosinca. 

Moda je njezina velika strast, a to dokazuje i time što se godinama bavi dizajniranjem - stoji iza brenda Jolie Petite, a ima i mnogobrojne obožavateljice jer je prava inspiracija. Naglasak najviše stavlja na zanimljive torbe i cipele, koje su nerijetko s dizajnerskim potpisom, a ujedno je i najbolja promotorica vlastitog dizajna. Po povratku u Zagreb, otkrila je Ljupka, na zagrebačkoj će Knežiji otvoriti kafeteriju, koja će se zvati kao i njezin modni brend - Jolie Petite. Za uređenje je zadužena njezina prijateljica, Marfina Štritof. 

Ljupka je otkrila i kako će za dva mjeseca roditi još jednu curicu, a dat će joj japansko ime Mari. Ispričala je i kako su dvije starije curice prave Japanke te kako se pomalo pribojava hoće li im nedostajati Japan jer ga doživljavaju kao svoje. Osim toga, tamo su stekle puno prijatelja te se potpuno prilagodile kulturi, običajima i načinu života.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".