I u leopardu izgleda odlično: Prisjetimo se najboljih zimskih izdanja Jadranke Sloković

Inspirirajte se odličnim odjevnim kombinacijama Jadranke Sloković
Vidi originalni članak

Kad bismo trebali odabrati jednu domaću osobu čije nas odjevne kombinacije apsolutno nikad ne razočaraju, to bi svakako bila Jadranka Sloković. Poslovni stil ove odvjetnice ne odiše samo elegancijom, već i chic detaljima te jedinstvenošću.

Pri pomisli na poslovni stil, većini na pamet dolaze crno-bijela odijela strogih krojeva, jednolično oblačenje i - dosada. Međutim, Jadranka Sloković pokazala je da odijevanje koje zahtijeva dress code može biti vrlo zanimljivo kad mu se doda vlastiti pečat, što ona osobito dobro radi kad godišnje doba zahtijeva slojevito odijevanje, a u zimskim danima glavnu riječ u njezinim odjevnim kombinacijama vode - kaputi!

Jedno od naših omiljenih izdanja svakako je ono kad se pojavila u bundi leopard uzorka. Iako je ovaj uzorak mnogima omražen, odvjetnica nam je pokazala koliko elegantno može izgledati ako se kombinira s pravim komadima, ali bijela košulja, crne hlače i baršunasti bordo sako to definitivno jesu! 

Osim upečatljivih uzoraka, Jadranka Sloković voli i upečatljive boje, a kaput zelene boje s kapuljačom i zanimljivim kopčama savršeno je nadopunio crno-bijelu klasiku.

Da s klasikom, ali i crnom bojom baš nikad nema greške, pokazala je odabravši kaput dvostrukog kopčanja u military stilu. Ovo je jedan od odjevnih komada u koji vrijedi investirati jer je nosiv godinama pa je odvjetnica odabrala onaj s potpisom Louisa Vuittona. 

Akos te mislili da su parke rezervirane isključivo za ležerna izdanja, mislimo da će vas odvjetnica razuvjeriti! Predimenzioniranu parku s bijelim krznom fantastično je kombinirala uz business look čime je pokazala kako joj miješanje različitih stilova izvrsno leži. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".