I poznata zagrebačka PR-ovka dobila je svoju lutku: Evo koji celebovi su postali - plastični!

Ako na Instagramu još uvijek ne pratite Plastične&Drastične, predlažemo da to učinite odmah!
Vidi originalni članak

Ana Gojanović, osnivačica PR agencije PRiredba, za prvi je dan škole na svom Instagramu objavila svoju lutkicu koju su za nju napravile Plastiče&Drastične. Mini plavuša nosi velike crne dioptrijske naočale baš poput Ane, ali i ruksak bez kojeg ovu pr-ovku ne možete vidjeti. 

Nedavno je svoju lutkicu dobio i Marko Grubnić koji je bio jednostavno oduševljen svojim "kenom". 

"Wooooooow, Wooow, Wooow... 😍
Kao klinac obožavao sam se igrati s Barbikama, moram priznati da ih volim i danas, ali sam u međuvremenu odrastao, pa se danas više igram sa živim Barbikama poput @majasuput 😹😹😹😹😹 ipak, ovo je za mene ogromna čast, veselje i toooooooliko cool ideja, da ste me ostavile bez teksta @plasticne.drasticne HVALA, Hvala, Hvala na genijalnoj ideji, trudu i realizaciji ovih genijalnih fotki, BRAVOOO, napokon sam Kennnnnn...", napisao je Marko na Instagramu. 

Lutkicama koje izgledaju poput njih mogu se pohvaliti i kolumnistica i blogerica Andrea Andrassy, pjevač Luka Nižetić i Lana Jurčević. 

Nas je oduševila i lutkica Sharon Stone iz filma Sirove Strasti. 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".