Dobrodošli u jeans kraljevstvo

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Budite i vi kraljice i kraljevi u vječnom traperu
Vidi originalni članak

Traperice su zasigurno najpopularniji komad odjeće koji ovisno o modelu i dizajnu ima bezbroj učinaka na figuru, te progovara o našem modnom stilu. Omiljeni jeans također se odlično kombinira u dnevnim i večernjim varijantama, a ovisno o detaljima može izgledati, ležerno, poslovno pa čak i glamurozno. I iako većina ima omiljeni model traperica, vječni jeans svake sezone dobiva novo lice zahvaljujući drugačijim detaljima, kombinacijama materijala i novim krojevima.

Trenutno najpopularniji model zasigurno je trapez, iako ne izlazimo iz skinny kroja koji pristaje svima. Ukoliko se želite osjećati komforno, prionite boyfriend kroju visokog struka.

Gotovo tri desetljeća velike ljubitelje traperica, traper jakni i košulja uveseljava Europa 92 čiji izbor trapera je veći nego ikad. Svi najjači jeans brendovi (Levi's®, Mustang, Wrangler, Lee, LTB) mogu se nabaviti u Europa 92 prodavaonicama diljem Hrvatske. 

Zavirili smo na snimanje nove kampanje Europa 92 čiji novi moto je "The King of Jeans".

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".