I ove zime nosimo uzorak koji ili obožavate ili preskačete: U dizajnerskim i high street dućanima ima genijalnih modela

Top brendovi najavljuju leopard i kao naglasak proljeća. Hrabriji će sigurno doći na svoje, a oni sramežljiviji se možda i odvaže na ovaj upečatljiv print
Vidi originalni članak

Neki ga smatraju kičastim, drugi ga obožavaju, a bez obzira na to jesu li komadi leopard uzorka sastavni dio garderobe ili ne, svi ćemo se složiti - riječ je u printu s karakterom, uzorku koji je od trendovskog postao pravi klasik u ormaru. Efektan, a istovremeno vrlo jednostavan za kombiniranje, leopard je uzorak koji ne poznaje godišnja doba i prati nas iz sezone u sezonu.

U svakodnevnim je kombinacijama idealan na modnim dodacima koji će osvježiti nešto monotonije svakodnevne outfite, a u zimskoj sezoni najbolji su nam saveznici efektne bunde i kaputi. Kate Moss odličan je primjer koji pokazuje koliku moć imaju komadi leopard uzorka pa je takav kaput obilježio i njezin genijalan stil te postao jedan od legendarnih odjevnih komada koji su mnogi poželjeli imati i u vlastitom ormaru. Puno prije kraljice heroine chica, popularnosti leopard uzorka pridonijela je još jedna 'it' djevojka, Edie Sedgwick, čiji je zaštitni znak bio upravo kaput leopard uzorka. Kraljica stila nosila ga je još šezdesetih godina prošlog stoljeća, a 60 godina kasnije, on sastavni, vrlo popularan dio ulične mode.

Ovaj životinjski print zavoljele su čak i minimalistice, pa makar u detaljima - izvrsno izgleda na torbi pa Jimmy Choo predlaže bucket model, a Christian Dior kultni model, koji se može i personalizirati, presvukao je životinjsko ruho i napravio od njega pravi statement komad u kolekciji.

Osim na modnim dodacima, iz Diora leopard print predlažu i na klasicima u ormaru, poput sakoa, a kad gledamo MiuMiu kolekciju na modnoj pisti, riječ monotono - ne postoji! Haljina od samta izgleda još efektnije u životinjskoj verziji, dok je midi suknja komad čija će se kupnja isplatiti jer je nosiv sezonama; zimi u kombinaciji s gležnjačama i bundom, a u proljetnoj varijanti s basic bijelom majicom i još jednim modnim klasikom, crnom kožnom jaknom.

Leopard uzorak rezerviran samo za garderobu, već se uselio i u naše dnevne boravke i u spavaće sobe. Tajna lijepo stiliziranog detalja krije se upravo u detaljima, a kao i u odjevnim kombinacijama, i ovdje će leopard uzorak odraditi majstorski posao i dati dozu chica svakom interijeru.

U stajlinzima, kroz modne dodatke ili samo u interijeru, početak 2021. pravo je vrijeme da u kombinacije dodate ovaj bezvremenski klasik koji u svijetu mode ima kultni status

Vrećasta torba, Jimmy Choo, Matchesfashion, 1795 eura Kombinezon s mašnom, Zimmermann, Outnet, 702 eura Ukrasna mašna za kosu, Shrimps, Matchesfashion, 75 eura Top za vježbanje, Vetemants, Matchesfashion, 250 eura Buce, Yves Salomon X Moon Boot, Outnet, 403 eura Privjesak, Christian Louboutin, Matchesfashion, 320 eura Mini suknja s volanima, H&M, 18 eura Ukrasni jastuk, Les Ottomans, Matchesfashion, 84 eura

Klasici dolaze u tkanini: Koža je sjajna investicija, no ovi su modeli svevremenski i u tekstilu
Tko kaže da Zara od glave do pete izgleda monotono? Ove lijepe frendice dokazale su upravo suprotno!
Jeste li dovoljno odvažni da isfurate tenisice kakve nosi cool dama sa zagrebačke špice?
Hercegovka u Zagrebu čiji stil obožavamo: 'Ormar mi se sastoji od basic komada'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".