I opet...Moschino

"Carwash" kampanja najavljuje šarenu Moschino proljetnu i ljetnu sezonu...
Vidi originalni članak

Nakon uvijek zabavne Moschino revije stigla je i kampanja za proljeće ljeto 2016. za brend Moschino. Kao i sama revija kampanja vrvi otkačenim prometnim znacima u službi mode, šarenim kreacijama, torbicama u obliku legendarnog crtića Powerpuff girls ,onim u obliku predimenzioniranih kockica a kroz cijelu se kolekciju protežu auto motivi. Iako se na prvu ova kolekcija možda čini i prešarena ,čak pomalo nepovezana, neosporivo je zabavna a potpis Jeremy Scotta jasno je vidljiv. 

Moschino je jedan od rijetkih velikih brendova današnjice koji modu shvaća kao igru i zabavu i to je ono što njihovi vjerni obožavatelji i kupci posebno vole kod njih. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".