I moda voli Valentinovo

Dan zaljubljenih inspirirao je i dizajnere, pa su tako nakit, parfemi i donje rublje u znaku Valentinova...
Vidi originalni članak

 ŠALJIVI DIZAJN

Valentinovo je inspiriralo mnoge dizajnere nakita poput Paula Mendoze koja je kreirala naušnice koje su i isto vrijeme klasične i ležerne - spoj bisera i poljubaca!

POZITIVNO STAJALIŠTE

Duhovite naušnice Alison Lou izrađene su od zlata i dijamanata. Jesu li to zaljubljeni pogled i nasmijane oči ili pak sidro koje ćete spustiti s onim pravim?

2 U 1

Modna kuća Balenciaga predstavila je novu liniju modnih dodataka od posebno teksturirane kože. Profinjeni novčanici idealan su izbor jer u njih stane baš sve, a navečer se mogu pretvoriti u večernju torbicu - sjajno će se snaći i u toj ulozi pružite li im priliku.

ZAVODLJIVE KAPLJICE

Comme des Garcons, brend poznat po originalnosti, izbacio je na tržište parfem znakovitog naziva "Play". Izazivamo vas da prihvatite igru - provod u mirisima divlje trešnje, poljskog cvijeća, crvenog papra i cimeta.

LJUBAVNI STICKER

Limitirano izdanje stickera Anye Hindmarch u obliku srca zrađeno je od najfinije kože, a njegova je primjena vrlo široka, od ukrasa za torbu do zatvarača za ljubavna pisma.

NEODOLJIV

Pozlaćeni Saint Laurentov prsten od stakla i kristala za određenu svotu i najjednostavniju kombinaciju čini posebnom.

VRUĆI POLJUPCI

Najpoznatija kuća seksepilnog donjeg rublja, Victoria's Secret na tržište je izbacila novu kampanju čija je romantična priča inspirirana ljubavlju i strašću. Želite li ih izraziti rubljem, bit će satkana od čipke i svile te obojena u tonove ružičaste i crvene.

LUKSUZAN GRIJEH

Znamo priču o Adamu i Evi, no kad je jabuka još posuta zlatom, dijamantima, rubinima i smaragdima, tko bi joj odolio. Privjesak u obliku ogriska genijalan je dizajn Aurelie Bidermann,

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".