I Kolinda Grabar Kitarović pridružila se trendu 'recikliranja' odjevnih kombinacija

Predsjednica je za ručak u Zagrebačkom poznatom restoranu izabrala haljinu koju je već nosila
Vidi originalni članak

Fotografirana je nakon ručka u restoranu Boban s Jean-Cloudeom Junckerom. Nosi smeđu haljinu s crnom trakom oko struka u kojoj smo je već vidjeli u Splitu. 

Svijetlosmeđa haljina s crnom pasicom oko struka predsjednici stoji kao salivena, a u cijelo minimalistično izdanje dobro se uklopila i niska punđa koja je njena omiljena frizura iako smo je u posljednje vrijeme često viđali s raspuštenom frizurom i blagim valovima u kosi. Potpuno isti styling nosila je prije točno mjesec dana u Splitu na proslavi sv. Dujma.

Po 'recikliranju' outfita vrlo je poznata i Kate Middleton. Čak je na vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja nosila haljinu koja je na njoj već viđena s McQueenovim potpisom. Često smo je viđali i u plavom kaputiću koji obožava, a jednom mu je čak i skinula kragnu pa je izgledao potpuno drukčije. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".