I kad nosi klasik poput crnog kombinezona, Severina zna kako ga upotpuniti zanimljivim detaljima

Severina je ovom prilikom pokazala da neki modni klasici mogu još bolje izgledati kad se nadopune efektnim detaljima
Vidi originalni članak

Fantastičnu zabavu uz novi Sunset in a glass nisu propustili mnogi poznati Hrvati, među kojima je bila i Severina. Pjevačica je bila jedna od uzvanica na istoimenoj zabavi Sunset in a glass, održanoj u popularnom ambijentu La Grme, koji je poslužio kao predah od užurbane gradske vreve, a uzvanici su uživali u piću koje neodoljivo podsjeća na ljetne zalaske sunca, gledajući pritom kadrove zalaska sunca s Morskih orgulja u Zadru.

Severina je ovom prilikom pokazala da neki modni klasici mogu još bolje izgledati kad se nadopune efektnim detaljima pa je za zabavu odabrala crni kombinezon. Ako ste mislili da je takav izbor igra "na sigurno", pjevačica će vas razuvjeriti jer je pokazala kako i takve svevremenske komade osvježiti i dodati im trendovski prizvuk. 

Kombinaciju je nadopunila prošivenom crnom torbicom, jednim od onih modela koji bi osvježio i najjednostavniju kombinaciju, a iznimno je popularan već nekoliko sezona. Zlatne sandale dodale su dozu chica cijelom outfitu, baš kao i zlatna narukvica te viseće naušnice koje je odabrala.

Iako je najčešće možemo vidjeti u raznim modelima haljina, s detaljima kao što su puf-rukavi, volani i remenje s kristalima, Severini jednako dobro pristaju i kombinezoni, pogotovo kad se odluči za ovakvu klasiku s pomakom. Kombinezoni su ujedno i veliki proljetni trend pa ih u svim nijansama i raznim krojevima možemo pronaći u ponudi omiljenih high street i dizajnerskih dućana.

Borna Kotromanić postala je baka po prvi put, a mi smo se prisjetili njezinih najboljih street style kombinacija
Natali Dizdar već 20 godina osvaja hrvatsku scenu, a evo kako joj se stil promijenio u to vrijeme
Jednostavnost joj fantastično stoji: Kate Middleton u business-casual kombinaciji koju možete lako prepisati

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".