I kad misliš da ne može gore, u trendu su muške sandale, a ispod čarape!

Čak je i pjevač Justin Bieber viđen u Givenchy natikačama i čarapama ispod njih
Vidi originalni članak

Čini se da se trend ružnih cipela prebacio i na mušku modu. Moramo reći da u ženskom izdanju soknice i sandale s potpeticom mogu izgledati ako stylish, ali u ovom slučaju... ne znamo. Nekoliko je brendova u jesenskim kolekcijama za 2018. predstavilo ovaj trend. Popularni brend Vetements poznat je po pomicanju granica kad je moda u pitanju, ove godine potpuno podržava povratak ovog trenda, koji zapravo nikada nigdje nije ni otišao!

Brend Maison Kitsuné predlaže isto za jesen ove godine. 

Kad se sve uzme u obzir, je li ovaj trend potpuni promašaj ili nekada može izgledati dobro? Justin Bieber uspio je to isfurati na svoj prepoznatljiv način, a ako prosurfate internetom možete naletiti i na fotografiju Davida Beckhama u istom izdanju. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".