I hrvatski dizajneri se uhvatili popularne priče: Kristina koja prodaje mandarine postala je lutkica

Kristina Penava je preko noći postala popularna
Vidi originalni članak

Malo tko nije čuo za Kristinu Penavu (20), u proteklih 24 sata. Preko noći postala najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj. Mandarine prodaje u Bestovju na staroj Samoborskoj cesti. 

Uvijek aktualna ekipa Plastične & Drastične odmah su požurili i Kristinu pretvorili u lutkicu, a fotografiju su objavili na svom Instagramu. Fotografijom su poslali i poruku: 'Bitno je očima nevidljivo...'

"Plastične & Drastične su budne još od 06:00 jer je u njihov kvart stigla Kristina sa svojim mandarinama 🍊👀🍊👀🍊 To se nikako ne propušta jer je cijena za kilogram samo 8 kn! Kristinu možete pronaći i u vašem svijetu. Kupujte! #naprijedpoljoprivredaigospodarstvo 💋#kissfromplastic", napisali su ispod objave. 

Objava je u kratkom roku prikupila nekoliko stotina lajkova, a i brojne oduševljene komentare. 

Diva je ponovno pokrenula svoj projekt DIVA GODINE. Na linku možete nominirati žene iz svoje okoline za koje mislite da su zaslužile tu titulu: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".