I hrvatske blogerice obožavaju Diva kišobran

Posljednjih dana kiša ne prestaje padati, no uz naš Diva i Boudoir kišobran to nije nikakav problem...
Vidi originalni članak

Iza popularnog domaćeg modnog bloga Click 4 chic krije se hrvatska modna blogerica Matea Frajsberger. Matea je jedna od onih koja nas fotkama svakodnevno inspirira na svom Instagram profilu ali i na YouTube kanalu. Obožavamo njezin mladenački casual stil koji nerijetko balansira elegantnim ženstvenim komadima a rezultat je uvijek fantastičan! 

Kako se Matea snašla u ovim kišnim danima pokazala nam je na svom blogu gdje je za mokar tmurni dan odjenula jednostavnu minimalističku crnu haljinu brenda Newchic upotpunjenu trendovskim volanom. Ovu šik haljinu kombinirala je s crnom torbicom i čizmicama i s elegantnim kišobranom koji je nastao u suradnji Boudoirki i Dive te se vrlo brzo iskristalizirao u modni asesoar sezone.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".