I high street brendovi počeli prodavati maske: Pronašli smo ih na Asosu, u Mango, Topshopu...

Osim standardne ponude odjeće, obuće i modnih dodataka, sve više brendova u kolekciju uključuje i zaštitne maske za lice
Vidi originalni članak

Budući da su zaštitne maske za lice postale sastavni dio naše svakodnevice, sve je više brendova koji ih dodaju u nove kolekcije. Taj korak prvi su poduzeli dizajnerski brendovi poput Fendija i Off Whitea, a njihov su primjer brzo slijedili i high street kuće.

Tako sad, osim standardne ponude odjeće, obuće i modnih dodataka, kao dio novih, jesenskih kolekcija možemo pronaći i maske za lice. Između ostalog, pronašli smo ih u ponudi Manga, Topshopa, na Asosu gdje je ponuda najraznovrsnija i na web shopu brenda Uniqlo.

U Mangu je komplet od dva komada dostupan po cijeni od 79,90 kn, a ima mogućnost pranja do pet puta te upozoravaju kako maske nisu prikladne za medicinsku i kiruršku upotrebu. Uz maske stoji dodatak: "Odobrio AITEX u skladu s CWA 17553:2020.", a u potpunosti su napravljene od poliestera. 

Iz Topshopa za maske kažu kako imaju širok izbor printova i dizajna pa će maske odgovarati svakodnevnom looku, a također napominju da nije riječ o proizvodu za medicinsku upotrebu, kao i da nošenje maske ne zamjenjuje pridržavanje odgovarajućij smjernica poput držanja fizičkog razmaka, pranja ruku i ne diranja lica. Maska ima elastičnu traku i napravljena je od 100% poliestera, a zbog higijenskih razloga, kao i u Mangu, povrat kupljene maske nije moguć. 

Na Asosu nude kupnju nekoliko maski u paketu, a kao i u Topshopu, navode kako maska nije zamjena za pridržavanje epidemioloških mjera. Maske su napravljene od pamuka i preporučuje se pranje na 40°C.

Zaštitne maske u kolekciju je dodao i japanski brend Uniqlo, no on je predstavio maske koje rade na principu AIRism ehnologije, odnosno riječ je o maskama kroz koje se jednostavno i normalno diše. Maske su dostupne u nekoliko boja, bijeloj, crnoj i u sivoj, a moguće je birati između veličina za djecu i za odrasle. Svaka maska ima tri sloja - prvi sloj uklanja vlagu koja se stvara ispod maske, u drugom je sloju ugrađen perivi filter, dok treći sloj koristi AIRism mrežu koja blokira UV zrake. 

Super savjeti s kojima će ruž ostati postojan te biti dugotrajan i ispod zaštitne maske za lice
Bez maske nigdje! Donosimo savjete s kojima ćete ublažiti pojavu crvenila i prištića nakon nošenja maske
Giambattista Valli u novoj kolekciji predstavio maske za mladenke u svojem stilu, od nekoliko slojeva tila
Izdvojili smo hrvatske web shopove na kojima možete kupiti pamučne maske za lice

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".