I dalje mladenački: Brigitte Macron u kombinaciji u kojoj je nismo navikli viđati

Jedan detalj posebno nam je zapeo za oko
Vidi originalni članak

Prva dama Francuske pod povećalom javnosti našla se i zbog svog mladenačkog stila u kojem je u prvi plan nerijetko stavljala svoje vitke noge. Mnogi su joj spočitavali nošenje kratkih suknji, no ona je takvim kritikama odgovarala na najbolji način: još modernijim odjevnim kombinacijama. 

Posjetila je Memorijalni centar 9/11 u New Yorku te se odlučila za monokromatsku kombinaciju koja se sastojala od crnih uskih hlača, bijele poludolčevite i crnog kaputa. Iako na prvi pogled ovakva kombinacija zvuči dosadnjikavo, ono što je osvježilo cjelokupan styling su gležnjače ukrašene popularnim "zip" detaljem. 

Ovim je outfitom pokazala kako fantastično može izgledati i u klasičnim kombinacijama te da godine u odijevanju nisu apsolutno nikakav problem.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".