Nogometaši u ležernim izdanjima: Dion Beljo u IT brendu street style mode, a Luka Ivanušec s ruksakom od 1100 eura

Trenirku kakvu nosi Dion pronašli smo i na hrvatskom webshopu brenda, gdje je ovakav model trenutno na sniženju i cijena mu iznosi 106,65 eura
Vidi originalni članak

U pripremi za nadolazeću Ligu nacija, dio Hrvatske nogometne reprezentacije okupio se u hotelu Sheraton u opuštenoj i ležernoj atmosferi.

Nogometni svijet je obično navikao vidjeti igrače u službenim trenirkama, ali ovaj put su se naši hrvatski nogometaši odlučili za nešto opušteniji stil. Mnogi su se pojavili u trapericama, tenisicama i majicama, dok su neki odjenuli dizajnerske trenirke.

Jedan od nogometaša, koji se prvi put pojavio s Hrvatskom nogometnom reprezentacijom, Dion Drena Beljo, za okupljanje je odabrao crnu trenirku s potpisom Palm Angels brenda te bijelu majicu sa šarenim printom brenda Scotch&Soda.

Posljednjih je godina modna industrija svjedočila porastu popularnosti brendova inspiriranih uličnom odjećom. Jedan takav brend koji je u posljednje vrijeme stekao veliku popularnost je Palm Angels. Osnovan 2015. godine od strane Francesca Ragazzija, brend je stekao brojne fanove i stvorio jedinstvenu nišu svojim prepoznatljivim estetskim i odvažnim dizajnom.

Trenirku kakvu nosi Dion pronašli smo i na hrvatskom webshopu brenda, gdje je ovakav model trenutno na sniženju i cijena mu iznosi 106,65 eura, dok je puna cijena proizvoda 350 eura.

Andrej Kramarić također je došao u ležernom izdanju, odabravši traper kratke hlače te crnu majicu. Outfit je zaokružio crnim Nike sportskim tenisicama te puf jaknom sive boje.

S druge strane, Josip Šutalo odlučio se za nešto svjetliju i više trendi kombinaciju pa je tako svjetlosmeđe hlače kombinirao uz bijelu majicu s crnim natpisom na prsima te svjetlim tenisicama.

Za oko nam je zapeo i Luka Ivanušec koji je nosio ruksak dizajnerskog brenda MCM. Crni ruksak po sebi je imao detalje loga MCM te zakovice na strani. Model smo pronašli na službenom webshopu, a cijena mu iznosi 1190 dolara, odnosno oko 1100 eura.

Cipele na ravnu petu koje će zaokružiti svaki outfit i dodati vam dozu chica
Ova ljetna haljina viralni je hit na TikToku, a dostupna je i u Hrvatskoj po pristupačnoj cijeni
Nova kolekcija Chanel nakita inspirirana je tvidom, a sama Gabrielle 'Coco' Chanel donijela mu je moderni preokret

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".