Hrvatski nakit s potpisom mlade arhitektice

Iza neodoljivih minimalističkih komada nakita stoji mlada Antonija Vlašić, a mi smo saznali kako je ova buduća arhitektica došla na ideju dizajniranja nakita...
Vidi originalni članak

Jednostavan i minimalistički dizajn "Mini me" nakita uspio je u kratkom roku osvojiti brojna srca. Jedan pogled na njih dovoljan je kako bi vam izmamio osmjeh na lice. Prekrasne ručno rađene narukvice djelo su mlade Antonije Vlašić. Simpatična apsolventica Arhitektonskog fakulteta od malih je nogu pokazivala interes za umjetnost, izradu nakita i crtanje.  Kako je vrijeme prolazilo tako se rodila njezina velika ljubav prema modi koju je odlučila pretvoriti u biznis. 

„Mini me“ je nastao tako što sam htjela ljubav prema minimalističkoj estetici pretočiti u komade nakita. Decentno, minimalno te nosivo u svakoj prilici - kaže Antonija.

Ove bezvremenske narukvice su izrađene od srebra i svilene trakice pa je jasno kako je njihova kvaliteta neupitna. Ono što Mini me čini posebnim su ta simpatična nasmiješena srebrna lica na narukvicama koja nas podsjećaju da se veselimo i cijenimo male stvari u svakodnevnom životu. Omiljenu pjesmu na radiju, srce nacrtano u šalici kave,zrake sunca na licu, sms poruku od drage osobe i još bezbroj malih sitnica koje nam, zbog neizbježnog stresa, često nesretno promaknu...

"Inspiracija dođe sama po sebi, bitno je osluškivati ljude i njihove želje. Na fakultetu i izvan njega okružena sam izuzetno kreativnim ljudima koji su moji kritičari, ali ujedno i podrška. Privatno nisam ljubitelj statement nakita, najčešće nosim minimalne narukvice i ogrlice ili pak jednostavan sat . Zapravo „Mini me“ je nastao tako što sam počela raditi ono što volim i nositi. Dok nisam sama bila zadovoljna s proizvodom nisam ga htjela ni drugima pokazivati. Napravila sam prvu narukvicu koju sam pokazala prijateljicama te nakon njihovog oduševljenja je jednostavno sve krenulo." entuzijastično nam je ispričala Antonija.

"Ne postoji ciljana dobna skupina jer nakit mogu nositi sve generacije. Imam puno narudžbi za mame, bake, kćeri.. Jako me vesele reakcije ljudi kad vide „miniche“ i kada mi se povratno javljaju kako ih ne skidaju s ruke. Najdraža mi je priča jedne trudnice. Bila je na neizvjesnom pregledu koji je, kako joj se činilo, beskonačno trajao. Kada je pogled spustila na narukvicu u trenu se nasmijala. Takvi me trenutci osobito vesele te se zaista nadam se kako će moj nakit, na ovaj ili onaj način, uljepšati dan brojnim ženama ali i muškarcima."

Trenutno se sve narukvice mogu naručiti putem Facebooka, Instagrama ili emaila jewelry.minime@gmail.com a cijene narukvica kreću se od 100 do 120 kuna.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".