Hrvatski dizajn za svečanu promociju

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bira haljinu Aleksandre Dojčinović
Vidi originalni članak

Na svečanoj promociji u Vukovaru predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pojavila se u plavoj haljini midi dužine s potpisom domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović. U ovakvim se modelima predsjednica i ranije pojavljivala, a haljinu je uparila s klasičnim crnim salonkama. Model haljine je Tia te se može kupiti po cijeni od 1299 kuna. Ovim je odabirom predsjednica Grabar-Kitarović još jednom pokazala čiji dizajn voli nositi. 

Međutim, ovo nije prvi put da se pojavila u ovom modelu. Naime, već ju je nosila u studenom prošle godine kada je ugostila hrvatsku Davis Cup reprezentaciju, a tada ih je također uparila s crnim salonkama zlatne pete.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".