Hrvatska Julia Roberts pokazat će vam kako je manje zaista - više!

Ljepotica je prošetala Cvjetnim trgom u tako cool izdanju
Vidi originalni članak

Normcore izdanje bilo je toliko popularno prošle godine, a mi se svaki put iznova iznenadimo kako jednostavne stylinge neke cure nose tako dobro! Jedna od njih je Antonija Topić koju su prozvali hrvatskom Julijom Roberts jer ju zaista krasi isti divni osmijeh kao i hollywoodsku glumicu. 

Antonija, koja je u društvu jednako stylish frajera, nosi "boyfriend" traperice, običan sivi T-shirt, jednostavnu ogrlicu oko vrata, najpopularniji model Adidasovih tenisica ove sezone i torbu koja se vratila na tron trendova baš ove godine - veliki Louis Vuitton model. Od svega nam se najviše sviđa kako je ovo još jedan dokaz da ona stara "manje je - više" stvarno uvijek dobro prolazi. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".