Hrvatska glumica Ema Mur oduševila je na crvenom tepihu 80. Venecijanskog festivala

Briljirala je na crvenom tepihu zahvaljujući ulozi u filmu The Palace, čuvenog filmskog redatelja Romana Polanskog.
Vidi originalni članak

Venecijanski filmski festival uvijek privlači svjetla reflektora, a ovogodišnje izdanje nije iznimka. Hrvatska glumica Ema Mur zasjala je na crvenom tepihu 80. Venecijanskog filmskog festivala zahvaljujući svojoj ulozi u filmu "The Palace", kojeg je režirao redatelj Roman Polanski.

Film "The Palace" donosi intrigantnu priču, a glavne uloge tumače Mickey Rourke, Fanny Ardant i John Cleese. Premijera filma izvan konkurencije privukla je mnoge znatiželjne poglede.

Ema Mur je zasjala na ekskluzivnoj pretpremijeri filma koja se održala 2. rujna 2023. godine u Veneciji. Stigla je u pratnji svog supruga, plijeneći poglede prisutnih svojim modnim izričajem koji je dodatno istaknuo talijanski stilist Andrea Amari.

U prekrasnoj haljini Francesca Murana, svjetski poznatog modnog dizajnera, Ema je zablistala na crvenom tepihu. Njezin stilski izbor bio je zaokružen elegantnim cipelama Gianvito Rossi i nakitom iz Tiffany & Co. Look je zaokružila ženskim health tracker IVY, proizvodom kompanije Bellabeat, čiji je co-founder i CEO upravo njezin suprug.

Amal Clooney u Veneciji nosi vintage komade, a evo koje su njezine najbolje kombinacije tijekom godina
Ana Radišić osvojila nas je osmijehom i super outfitom: 'Oduvijek obožavam sportski stil, sportašica sam u duši'
Odlično nosi bijelo od glave do pete: Elegantna suknja i chic top pristaju joj kao saliveni

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".