Pogledajte koliko košta džemper za kojim su Hrvatice jednostavno poludjele!

Veste s natpisima dana u tjednu dizajnerice Alberte Ferretti pravi je hit među Hrvaticama bez obzira na cijenu od nekoliko tisuća kuna
Vidi originalni članak

Svake godine jedan dizajnerski komad obilježi sezonu i trendseterice za njim jednostavno polude. Nakon Givenchyjeveg buldoga i Kenzovog tigra, red je došao na Albertu Ferretti i džempere s danima u tjednu koji su dio kolekcije “Rainbow week“.

Među prvima su ga isfurale Anna Dello Russo, jedna od najutjecajnijih osoba u modnom svijetu te talijanska influencerica Chiara Ferragni.

Ni domaćim trendsetericama nije trebalo dugo vremena da ovaj komad dodaju u svoj ormar. Međutim, ne bi to bilo ništa neobično da se ne radi o odjevnom predmetu čija se cijena kreće od 1130 kuna, koliko je potrebno izdvojiti za majicu kratkih rukava pa sve do vrtoglavih 3400 kuna, koliko je potrebno izdvojiti za džemper od kašmira.

Ipak, kao ključan komad ove sezone prepoznale su ga Tatjana Dragović, Aleksandra Dojčinović, Lea Bikić, Nikolina Lacković te Rita Rumora. I dok su svjetske trendeseterice najviše birale roze modele s natpisom “Monday”, na domaćoj se sceni može pronaći cijela paleta boja. Tatjana Dragović ostala je vjerna klasičnoj crnoj te se odlučila za drugi dan u tjednu sa zelenim natpisom.

Nikolina Lacković izabrala je klasiku u sivom, dok su se Rita Rumora i Aleksandra Dojčinović povele za svjetskim primjerima i ponedjeljak odlučile razvedriti rozom bojom.

Lea Bikić odlučila se za upečatljivu crvenu boju i odabrala subotu, mnogima omiljeni dan u tjednu!     

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".