Hrvatice osvojile Oktoberfest! Ovo su cure koje su nas oduševile svojim kombinacijama!

Dame su uskočile u genijalne didnrl haljine koje im pristaju genijalno!
Vidi originalni članak

Tradicionalno u listopadu place to be je München i naravno, kultna pivska manifestacija - Oktoberfest! Na njemu smo uočili i velik broj naših cura koje su se odjevnim kombinacijama izvrsno uklopile u dress code koji Oktoberfest "zahtijeva". 

Studentica i influencerica Marija Čamber, koja se krije iza imena @mariahs_chambers taman se vratila iz Münchena, a kao i uvijek do sad, opet nas je oduševila fotografijama - odabrala je tradicionalnu dirndl haljinu u ružičastoj boji s bordo detaljima i kombinirala je s cekerom i zlatnim naušnicama. 

Manekenka i influencerica Bojana Lazarević krije se na društvenim mrežama iza nadimka @lutak, a na Oktoberfestu je uživala sa suprugom Igorom. Tradicionalnu haljinu upotpunila je trendi, dizajnerskim detaljima. 

I domaća dizajnerica Sandra Haddad otputovala je u Njemačku, a na društvenim mrežama podijelila je fotografiju na kojoj pozira s prijateljicom Monikom. Dame su odabrale haljine s ružičastom pregačom i cvjetnim uzorkom. 

O vjenčanju Marine i Danijela Borasa pisali smo nedavno jer su definitivno imali jedno od najljepših morskih vjenčanja koje smo vidjeli, a ovaj zgodan par ponovno nas je osvojio kad se na Oktoberfestu pojavio u genijalnim kombinacijama. Marina je fotografiju podijelila na Instagram profilu @marina.boras - bež haljina pristaje joj odlično, a i Danijel je u potpunosti ispoštovao dress code ove popularne pivske manifestacije pa je odjenuo kožne hlače, popularne lederhose 

Marina je podijelila i fotografiju s prijateljicama, a popratila ju je opisom: "Savršena večer s ovim ljepoticama". 

Sonya je Hrvatica koja živi u Stuttgartu, a na Instagramu se nalazi iza imena @benadaful. I ona je tradicionalnu haljinu upotpunila stylish komadima, a kombinaciji je dodala i cvjetni vjenčić na glavi.  

Iza profila @gaulinaa nalazi se Antonela Gaura, a i njezin izbor za Oktroberfest bila je ružičasta dindrl haljina. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".