Hrvatice obožavaju minijaturnu torbicu od gotovo 11 tisuća kuna; nosi je i Marko Grubnić

Radi se o popularnom Jodie modelu pletenog dizajna, no u mini verziji. Potpisuje ga talijanski luksuzni brend Bottega Veneta
Vidi originalni članak

Ako je neki brend posljednjih nekoliko sezona predstavio cipele i modne dodatke koji se nalaze na listama modnih želja svih trendseterica, onda je to svakako Bottega Veneta. Luksuzni talijanski brend "oživio" je popularni intrecciato, pleteni dizajn zahvaljujući kojem je postao poznat i nove kolekcije obogatio cipelama i torbama prepoznatljivog dizajna, ali u još boljoj verziji.

Tako torbe svih dimenzija, kao i natikače s pletenim prednjim dijelom možemo vidjeti na gradskim ulicama i na društvenim mrežama, a high street brendovi ponudili su svoje, cjenovno pristupačnije verzije koje neodoljivo podsjećaju na dizajnerske. 

Ovog se ljeta posebno istaknuo jedan minijaturni model kojeg su u kolekciju modnih dodataka dodale mnoge poznate Hrvatice, ali i jedan Hrvat. Radi se o Mini Jodie modelu koji dolazi u prepoznatljivom pletenom dizajnu, a dostupan je u čak 15 boja. Tako možete birati između zelene, bež, crne, bijele, žute, smeđe, sive, ljubičaste, nježno ružičaste, petrolej plave... Nesumnjivo, svatko u ponudi može naći onu idealnu za svoj stil. 

Torba je kožna, a osim po pletenom dizajnu, prepoznatljiva je i po čvoru na ručki i patentnom zatvaraču u zlatnoj boji. Njezina je cijena vrtoglava pa se tako na službenoj Bottega Veneta stranici prodaje za 1500 eura, odnosno gotovo 11 tisuća kuna. Ako preferirate veće modele, u ponudi su još Medium i Maxi modeli, a cijena predimenzioniranog Maxi Jodie modela penje se do vrtoglavih 4900 eura. 

Najefektniji je upravo Mini Jodie model, a mnoge domaće it cure, čiji stil volimo, dodale su ga u svoju kolekciju. Tako smo bež model primijetili na Heleni Matić i Izabel Kovačić. Djevojke preferiraju minimalistički stil odijevanja kojim dominiraju (ne)boje poput crne, bijele i sve nijanse bež te zemljani tonovi, a minijaturni model u neutralnoj nijansi odlično će zaokružiti svaki stajling jer paše na sve. 

Teuta Mesaroš, vlasnica popularnog zagrebačkog salona Teuta i jedna od omiljenih zagrebačkih frizeri, u svoju je kolekciju dodala tamnosmeđi model. Njezin stil rado pratimo na društveni mrežama, a sviđa nam se kako kombinira dizajnerske i high street komade pa nam je super inspiracija i za ljetne dane. 

Upečatljivu je torbu u svoju kolekciju modnih dodataka dodao i Marko Grubnić koji se odlučio za efektnu, jarko zelenu boju, kao stvorenu za tople dane i ljetne stajlinge. 

Na Instagramu je već nekoliko puta objavio fotografije s trendi torbicom, a najčešće je nosi kao dio ležernih odjevnih kombinacija. 

Kožne hlačice, hit natikače i bijela majica: Ljepotica pokazala stajling kojem je teško pronaći manu
Čak i pozira poput mame: 'Ako se dogodi da idemo u dućan, a nismo usklađene, Elena zna reći: Mama, ali mi nismo iste'
Jesu li ovo it sandale sezone? Nose ih Sloković i Đurđa Tedeschi, a cijena im je "paprena"
Anita i Lily najslađi su prizor koji ćete danas vidjeti: 'Lily iz kuće ne želi izaći bez kape i sunčanih naočala'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".